Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kissa hoidossa

Lisätty 02.01.2015

Sain hoidettavakseni kissan muutamiksi päiviksi. 

Alkuun kissa tutki kaikki nurkat. Se majaili sängyn alla tai jossain piilossa. Toisena päivänä se jo tarkkaili minun tekemisiäni.

Parvella se tykkäsi nukkua. Ei se alkuun paljon syönyt. Tunsi olonsa varmaa vieraaksi. Kolmen päivän jälkeen se rupesi haluamaan pois. Raapi ulko-ovea, eikä totellut vaikka komensin. Se ei muutenkaan minua uskonut. Innostui kirjahyllystäkin, vaikka sanoin, että se ei ole sun paikkasi.

 Vähät se minun komennostani välitti. Telkkaria se joskus katsoi. Toisaalta se taisi olla sitä mieltä, että koko aparaatti pitää sulkea, kun se meni sitä aivan lähelle.

Ruokahalu parani päivien myötä ja se rupesi minulle juttelemaan. En minä sen naukumisista tolkkua saanut. Ruoka sitä rupesi enemmän kiinnostamaan ja etenkin yhdet namit joille se oli perso. Se huomasi niitä säilytettävän keittiön kaapissa. Mä en varmaan ollut perillä sen ruoka-ajoista, kun se meni itsestään tonkimaa kaappia.

 Piti oikein teipata ovi kiinni. Muuten se ei uskonut. Tämä kissa oli semmoinen itsenäinen ja itsepäinen tapaus. Kyllä mä sitä nämä muutamat päivät kestin. Pitemmän päälle se varmaan olisi koitellut hermoja.