Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Mainoksia

Lisätty 28.11.2014

Tänään olin Kalliossa päivällä ja siinä ilmassa pyori edes takaisin helikopteri vetäen perässään mainoslakanaa. Kopteri piti hirvittävää meteliä häiriten rauhallista kadulla kävelyä. 

On se kumma, että kopeterilla voi mokoman asian takia lennellä keskellä kaupungin keskeisintä ilmatilaa. Minä en ainakaan osta mitään tuosta isokokoisesta urheiluliikkeestä. Kyseinen firma muutenkin harrastaa aika agressiivista mainostamista. 

Villi mainostaminen rehottaa muutenkin kaupungissa. Sähkökaappeihin, aitoihin ja tolppiin on teippattu vaikka minkälaista mainosta. Uhkasakon uhalla pitäisi kaupungin vaatia mainostajia poistamaan moiset viritykset. 

Television mainoksissa on huomio kiinnittynyt lääkemainoksiin. Pillerin myyntiä pitää lisätä. Parhaaseen katseluaikaan puhutaan peräaukon kutinasta ja muistakin reikien kuivumisista. 

Särkyjä ei saa kestää, vaan on heti ostettava pilleri joka poistaa kivun. Lääkefirmat taitavat olla ahneuden huippu tässä maailmassa. 

HIFK:n jääkiekkoilijat kävivät lapsille mainostamassa veroparatiisiolutta. Komeasti luki Koff paidassa. Eikö mitään moraalia ole urheilussakaan.