Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MÖRSKÄ

Lisätty 13.11.2016

Tässä hieman kuvia ja tekstiä ostamastani talon rotiskosta.

Tässä on varsinainen talo,
jos sitä sellaiseksi voi nimittää. Se on aika rähjäisessä kunnossa. Siinä on huopakatto joka on ensi tilassa uusittava ja talon tie puolen hirret ovat ainakin osittain lahoja. Töitä tulee varmasti riittämään tämän kunnostamisessa.

 

 

Tässä on paja, joka luultavasti on ollut vanha asuinrakennus. Siinäkin korjaamista riittää.

 

 

 

 

 

 

 vasemmassa reunassa näkyy ovi autokatokseen ja sen jatkeena on sauna. Sauna on käyttökelvottomassa kunnossa ja odottelee purkamista.

 

Rakennuksiin kuuluu myös lato, joka on kaatumaisillaan sen ylisille lastattujen lankkujen ja lautojen painosta. Puutavaran olen orren päältä purkanut pois, joten toivottavasti tämä romisko kestää pystyssä ensi kevääseen, jolloin meinaan oikaista sen. Täytyy hieman tutkia miten se on rakennettu ja mistä kohdin sitä voi ruveta oikomaan. 

 

Vanha riihi on myös purkua vailla. Näistä hisistä olisi tarkoitus tehdä sauna, jos niissä on tervettä puuta.

 

 Tontia on 37 aaria ja se on aika lohduttoman näköistä risukkoa. Siitä saa jonkin verran polttopuuta. Vaikka puut kaataa ja kannot repii irti niin pihaa siitä ei kovin helposti silti saa. Kiviä on paljon ja piha on epätasainen ja luultavasti myös osittain märkäkin. Raivaamista riittää tälläkin saralla.